Nye opgaver stressede disponeringen

Bergholdt.dk er med John Bergholdt i spidsen en erfaren busvognmand, som har beskæftiget sig med handicap– og institutionskørsel gennem flere år.

Senest har Bergholdt.dk fået en opgave i Svendborg Kommune, hvor man skal transportere borgere til og fra træningscentre. 50 % af opgaverne er faste, mens resten kommer løbende og skal indpasses i de eksisterende ruter.

”Den daglige disponering var både tidskrævende og til tider også stressende at færdiggøre til tiden. Derfor var vi på udkig efter et system , som kunne hjælpe os” fortæller John Bergholdt.

Partex kom med løsningen

Bergholdt.dk har siden 1995 brugt IT-systemet Easy@Tour fra Partex som administrativt system og herunder også til daglig disponering.

Da Partex så kunne tilbyde Automatisk Disponering som en integreret del af Easy@Tour var det oplagt og forholdsvis risikofrit at afprøve løsningen. Easy@Tour trækker på Rapidis Logistics Planner som den motor, der planlægger og giver de mest øknomiske ruter, samtidig med at alle de krav som brugeren sætter op bliver overholdt.

Og det kan betale sig

Bergholdt.dk har nu brugt Automatisk Disponering til Easy@Tour gennem nogle måneder og John Bergholdt kan konkludere:

  • Vi sparer hver dag ca. 1,5 time i ren planlægningstid og vi kan hurtigt lave ny planer
  • Ved en opgave som normalt kræver 5—10 busser, sparer vi i gennemsnit 1 bus hver dag
  • De planer vi får ud af systemet er gode og kan gennemføres i praksis
  • Vi kan låse kørsler til ruter efter behov og det giver glade kunder

Klik her for at hente artiklen som PDF