Senior Software Engineer –

der ikke behøver micro-management

Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt team i en flad organisationsstruktur, hvor du selvstændigt løser dine opgaver – så er der nu en mulighed for at blive en del af Rapidis.

Lokation: Søborg

Rapidis udvikler specialiseret software til store trafikmodeller, analyseværktøjer til trafikselskaber samt logistikoptimering og ruteplanlægning. Værktøjerne designes typisk ud fra en matematisk model som kernen. Det omfatter skalerbar implementering, modellering af data, håndtering af store datamængder og visuel præsentation. Vi leverer løsninger og IT-systemer med udgangspunkt i Rapidis eget software og de nyeste teknologier fra bl.a. Microsoft. Cloud computing på Azure platformen er en fremtrædende del af arbejdet, og du vil komme til at arbejde med GIS-systemer. Det er dog ikke en forudsætning, at du har arbejdet med GIS-systemer tidligere.

Rapidis er en mindre virksomhed med ganske store kunder som Movia, Vejdirektoratet, Fynbus, DSB og FK Distribution. Vi løser spændende og udfordrende opgaver – og der er nok af dem. Derfor ønsker vi at udvide med en erfaren software udvikler til vores team.

Du bliver en del af et stærkt hold af engagerede og pligtopfyldende kollegaer; vi er alle forskellige og værdsætter den dynamik og energi dette giver til både dagligdagen og vores løsninger. Vores miljø er præget af høj faglighed og rammer, der giver mulighed for at fordybe sig og levere kvalitet. I Rapidis deltager ejerne selv i udviklingsopgaverne.

Løsninger der giver mening – indenfor trafik- og transport

Du kommer til at arbejde med software og it-løsninger, som i høj grad medvirker til bæredygtighed. Rapidis løsninger til trafikselskaberne er med til at sikre mest mulig kollektiv transport for pengene. Med trafikmodellerne kan effekten af milliard-investeringer i infrastruktur vurderes – inden de foretages og med Rapidis software til ruteplanlægning kan distribution og andre transportopgaver udføres med væsentligt lavere forbrug og udledning.

Dit nye team

Du bliver en del af et stærkt hold af engagerede og pligtopfyldende kollegaer. Vi er alle forskellige og værdsætter den dynamik og energi, dette giver til både dagligdagen og vores løsninger. Vores miljø er præget af høj faglighed og rammer, der giver mulighed for at fordybe sig og levere kvalitet. I Rapidis deltager ejerne selv i udviklingsopgaverne.

Vi arbejder i forskellige teams alt efter hvilke kompetencer det enkelte projekt kræver. Nogle projekter vil du stå for selv, mens du i andre projekter vil arbejde sammen med 1-2 af dine kolleger. Teamet består primært af ingeniører, hvor de fleste har flere kerneområder, der spænder fra algoritmeekspert, server løsninger, web udvikler, C#, C++, Python, agil udvikling med scrum – til build systemer og automatiserede tests.

Du har erfaring med:

 • Hovedvægt på C# med Visual Studio
 • Frontend med ASP.NET Core, HTML, CSS, Javascript
 • Python
 • SQL og SQL Server
 • Azure DevOps
 • Azure
 • Entity Framework, Bootstrap, jQuery, Azure App Services (Web App)
 • TypeScript
 • C++

Som person trives du med:

 • Arbejde med udvikling af alle lag i Rapidis standardsoftware samt specialløsninger til kunder
 • Hjælpe kunder med at implementere og bruge løsningerne
 • At supportere kunderne og har filosofien: Hvis de beder om hjælp, er det, fordi de har behov for den
 • At arbejde selvstændigt og selv prioritere dine arbejdsopgaver fra dag til dag, så du når deadlines
 • At være en del af et succesfuldt hold
 • At blive udfordret og bruge dine skills, kompetencer og erfaringer til at få meget forskellige opgaver løst

Vi tilbyder:

Rapidis har kontor i Søborg, hvor der er både parkeringsmuligheder og gode offentlige trafikforbindelser. Der er god fysisk plads til alle, og du får din egen faste plads. De fleste medarbejdere kommer dagligt på kontoret. Vi prioriterer en god frokostordning, den bedste kaffe og byder jævnligt på et socialt arrangement.

Kan du se dig selv hos Rapidis?

Vil du høre mere om Rapidis  – så kontakt Leif på eller 53100029

Vi får hjælp af Twins rekruterings-konsulenter, Malene Hartz Munk Hagensen, som du er meget velkommen til at kontakte enten med din ansøgning eller hvis du har spørgsmål til processen, stillingen etc. Malene træffes på eller på +45 2220 2829

Sådan gemmer vi din ansøgning og dine data

I perioder hvor Rapidis aktivt søger nye medarbejdere, gemmer vi dine data i 6 måneder (ansøgning og CV).

I perioder hvor Rapidis ikke aktivt søger, bliver dine data (ansøgning og CV) slettet inden for en uge.

I begge tilfælde vil den ansøgende blive informeret, og kan til hver en tid bede om at blive slettet fra vores system