Senior Software Engineer –

der ikke behøver micro-management

Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt team i en flad organisationsstruktur, hvor du selvstændigt løser dine opgaver – så er der nu en mulighed for at blive en del af Rapidis.

Lokation: Søborg

Rapidis udvikler specialiseret software til store trafikmodeller, analyseværktøjer til trafikselskaber samt logistikoptimering og ruteplanlægning. Værktøjerne designes typisk ud fra en matematisk model som kernen, omfatter skalerbar implementering, modellering af data, håndtering af store datamængder og visuel præsentation. Vi leverer løsninger og IT-systemer med udgangspunkt i Rapidis eget software og de nyeste teknologier fra Esri (ArcGIS) og Microsoft. Cloud computing på Azure platformen er en fremtrædende del af arbejdet.

Rapidis er en mindre virksomhed med ganske store kunder som Movia, Vejdirektoratet, Fynbus, DSB, FK Distribution, Mover og Nemlig.com. . Vi løser spændende og udfordrende opgaver – og der er nok af dem. Derfor ønsker vi at udvide med en erfaren software udvikler til vores team.

Du bliver en del af et stærkt hold af engagerede og pligtopfyldende kollegaer; vi er alle forskellige og værdsætter den dynamik og energi dette giver til både dagligdagen og vores løsninger. Vores miljø er præget af høj faglighed og rammer, der giver mulighed for at fordybe sig og levere kvalitet. I Rapidis deltager ejerne selv i udviklingsopgaverne.

Rapidis har kontor i Søborg, hvor der er både parkeringsmuligheder og gode offentlige trafikforbindelser. Der er god fysisk plads til alle og du får din egen faste plads. De fleste medarbejdere kommer dagligt på kontoret, . Vi prioriterer en god frokostordning, den bedste kaffe og byder jævnligt på et socialt arrangement.

Løsninger der giver mening – indenfor trafik- og transport

Du kommer til at arbejde med software og it-løsninger, som i høj grad medvirker til bæredygtighed. Rapidis løsninger til trafikselskaberne er med til at sikre mest mulig kollektiv transport for pengene. Med trafikmodellerne kan effekten af milliard-investeringer i infrastruktur vurderes – inden de foretages og med Rapidis software til ruteplanlægning kan distribution og andre transportopgaver udføres med væsentligt lavere forbrug og udledning.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Arbejde med udvikling af alle lag i Rapidis standardsoftware samt specialløsninger til kunder
  • Hjælpe kunder med at implementere og bruge løsningerne
  • Indgå i teams primært bestående af ingeniører, hvor de fleste har flere kerneområder, der spænder fra algoritme ekspert, server løsninger, web udvikler, C#, C++, Python, agil udvikling med scrum, build systemer og automatiserede tests
  • Skulle arbejde selvstændigt og selv kunne prioritere din arbejdsindsats fra dag til dag

Kan du kende dig selv i følgende udsagn?

  • Gode relationer og det at være en del af et succesfuldt hold motiverer mig
  • Hvis det var nemt, behøvede kunden ikke bede os om hjælp
  • Jeg er glad for selv at prioritere og planlægge min indsats
  • Det er vigtigt, at jeg kan bruge mine skills, kompetencer og erfaringer

Vil du høre mere om Rapidis og jobbet eller vil du sende en ansøgning – så kontakt Leif på eller 53100029

Sådan gemmer vi din ansøgning og dine data

I perioder hvor Rapidis aktivt søger nye medarbejdere, gemmer vi dine data i 6 måneder (ansøgning og CV).

I perioder hvor Rapidis ikke aktivt søger, bliver dine data (ansøgning og CV) slettet inden for en uge.

I begge tilfælde vil den ansøgende blive informeret, og kan til hver en tid bede om at blive slettet fra vores system